Betalingsmåte

Hos Corte delle Lumache forstår vi at det er avgjørende å tilby et utvalg av sikre og praktiske betalingsalternativer til våre kunder over hele verden. Vi er forpliktet til å gi deg en problemfri og behagelig handleopplevelse, og det inkluderer å gjøre betalingsprosessen så enkel som mulig. Nedenfor finner du all informasjonen du trenger om våre aksepterte betalingsmetoder.

1. Aksepterte betalingsmetoder

Vi godtar følgende betalingsmetoder for din bekvemmelighet:

– Store kreditt- og debetkort (Visa, MasterCard, American Express, Discover)
– PayPal
– Apple Pay
– Google Pay

2. Sikkerhet

Vi tar sikkerheten til dine personlige og økonomiske opplysninger meget alvorlig. Alle transaksjoner på vår nettside er beskyttet med SSL-krypteringsteknologi (Secure Socket Layer). Dette sikrer at betalingsdetaljene dine overføres sikkert og krypteres for å forhindre uautorisert tilgang.

3. Valutaomregning

Alle priser på vår nettside er oppgitt i NOK. Hvis du handler fra et annet land, kan det endelige beløpet som belastes på betalingsmet oden din variere på grunn av valutakurser og eventuelle gebyrer som belastes av din finansinstitusjon. Vi anbefaler å sjekke med banken din eller kortutstederen for de mest oppdaterte vekslingskursene og eventuelle tilleggskostnader som kan gjelde.

4. Betalingsbehandling

Din betaling vil bli behandlet umiddelbart etter at kjøpet er fullført. Sørg for å oppgi nøyaktige betalingsopplysninger for å unngå forsinkelser i behandlingen av bestillingen din. Hvis det oppstår problemer med betalingen din, vil kundeserviceteamet vårt kontakte deg via e-post eller telefon for å løse problemet.

5. Refusjoner og returer

Hvis du må be om refusjon eller returnere en vare, kan du se våre retningslinjer for retur og refusjon for detaljert informasjon om hvordan du går frem.

Ved å tilby et utvalg av sikre og praktiske betalingsalternativer for våre kunder over hele verden, håper vi å gjøre din nettbaserte shoppingopplevelse enda mer behagelig. Ikke nøl med å kontakte oss hvis du har spørsmål eller bekymringer angående betalingsmåtene våre eller betalingsprosessen. God shopping!